2013

Reinsfjell's jentelag tok bronse i Norway Cup!

Publisert 02.08.13 av Daniel Kvalvik vist 5762 ganger

33 pluss pluss minus

Reinsfjell FK sitt jentelag tok en sterk og historisk bronsemedalje under årets Norway Cup 2013. Foto Jørn Rausand.

Norway Cup er en internasjonal fotballturnering i Oslo for ungdom mellom 10 og 19 år. Turneringen er blitt avholdt siden 1972, og regnes som en av verdens største fotballturneringer.
De siste årene har 1400–1600 lag deltatt hvert år. Deltakerne i turneringen kommer fra rundt 50-60 ulike nasjoner.

Reinsfjell deltok i 7-er fotball i klassen 17-19 år. Det deltok 24 lag i den klassen og jentene vant pulja si, dermed gikk de videre til A-sluttspill. Under puljespillet vant de blandt annet en kamp med hele 22-1, sterkt!

I kvartfinalen møtte Reinsfjell fotballaget til Alvdal, her vant de kampen 2-0, og gikk dermed til semifinale. Semifinalen møtte Reinsfjell et sterkt lag fra Møre og Romsdal, Træff. Kampen ble vunnet av Træff 4-0, som dermed gikk videre til finalen.

Reinsfjell fikk dermed bronsemedalje under årets Norway Cup, den første medaljen til Reinsfjell i Norway Cup noensinne. torvikbukt.no gratulerer!