Webansvarlig

Daniel Kvalvik
daniel@kvalvik.no

Tlf: 459 75 983


Send inn tekst og bilder til oss!

Har du noe på hjertet som du mener bør legges ut på torvikbukt.no? Send bilder, tekst, innbydelser etc. til daniel@kvalvik.no.

Hvis du mener det er upassende innhold på hjemmesiden. Er det bilder eller tekst du mener bør fjernes. Si fra til daniel@kvalvik.no på mail eller telefon 459 75 983.

Du kan også sende tekst og bilde ved å fylle inn skjemaet.


 

Sponsorer / støttespillere

Hjemmesiden drives på dugnad, slik som mye annet i Torvikbukt. Nå er hjemmesiden drevet i samarbeid med Ramvik AS. Dette for at vi ønsker å ha en side som er enkel å redigere i tillegg til at siden skal være av høy kvalitet. Dette medfører noen kostdnader.

Torvikbukt Fjellhauselag har betalt oppstartskostnadene for å få i gang hjemmesida etter virusangrepet vi hadde høsten 2009. En stor takk til Njål Dahl, Alexander Torvik og resten av gjengen som samlet inn penger på nyttårsfeiring i Gjemneshallen. Alle pengene de samlet inn har de gitt til torvikbukt.no (ca. 5.000 kr).

Til dere som har lyst til å gi et bidrag til drift av hjemmesiden, sett inn valgfritt beløp på Torvikbukt Fjellhauselag sin konto: 3933.20.13304. Ønsker ditt firma og være sponsor? Ikke vær redd for å ta kontakt.

torvikbukt_no.jpg

Last ned logo i pdf format:

Last ned logo i gif format:Tusen takk til alle våre støttespillere!


Alexander Torvik   Folkert Seetzen   Hans Orset   Håvard Orset   Håvard Orset   Ingvar Dahl   Jan Egil Torvik   Njål Dahl   Per Kristian Orset   
BILDER FRA INSTAGRAM MED #TORVIKBUKT