header
header
header
header2
header1


19
okt
2012

Lyst til å spille dart?

Publisert 19.10.12 av Daniel Kvalvik vist 12687 ganger

11 pluss pluss minus




Spillkvelder høsten 2013 (fra 26.august): Mandager fra kl 18:00 i Gjemneshallen.

Den nyoppstartede klubben Reinsfjell Dartklubb ønsker alle velkommen til treninger i Gjemneshallen mandager fra kl 18:00 og utover. Viktig å få frem at dette ikke forbindes med "pub dart" men at det faktisk er en idrett, opplyser Robert Oshaug til torvikbukt.no. Dart er en stor sport i Norge og Molde Dartklubb har vunnet NM flere ganger. Oshaug har selv tidligere spilt for Molde Dartklubb.

Litt om spillet:
Hver deltaker kaster hver sine 3 piler annenhver gang. Det er om å gjøre å komme ned til 0 poeng først, den siste pilen skal være en "dobbel". Dvs at hvis du står på 40 poeng, må du ha dobbel 20 for å vinne legget. Settet vinnes med best av 5 leg.

Fakta Reinsfjell Dartklubb:
Leder: Sigbjørn Halle.
Nestleder: Monica Holten Bergem.
Sekretær: Torgeir Halle.
Kasserer: Annicen Gjøen.
Styremedlem: Robert Oshaug.
Styremedlem: Knut Skavnes.
Har egen side på facebook, Reinsfjell Dartklubb.


 Daniel Kvalvik- Daniel Kvalvik, 19.10.12




Tags:

3 Kommentarer


  • Sigbjørn Halle
    Sigbjørn Halle 10 years 254 days ago
    0 pluss
    pluss minus
    Da starter vi opp igjen etter ferien, Søndag 18.08.2013 kl 16.00. Ønsker alle hjertelig velkommen og håper vi ser noen nye ansikt i løpet av høsten. Leder Reinsfjell Dartklubb; Sigbjørn Halle

    Svar
  • Robert Oshaug
    Robert Oshaug 11 years 159 days ago
    2 pluss
    pluss minus
    Molde Dartklubb inviterer til kretsturneringen Mørecup 6 som arrangeres på klubblokalet til Molde Dartklubb 1.desember. Alle interesserte kan delta her, så jeg håper så mange som mulig av dere har lyst og anledning til å stille opp. Spillet blir som "vanlig" 5x501 innledende runder med avsluttende cup. Premiering. Det gis ranking poeng for Møre og Romsdal dartkrets. Antatt slutt for single turneringer er kl 1600. 150,- påmelding.

    Svar
  • Robert Oshaug
    Robert Oshaug 11 years 182 days ago
    2 pluss
    pluss minus
    På darts.no kan du lese mer om dart, resultater, kommende arrangementer og andre darts nyheter. http://darts.no/ Kommende WM har vi med vår egen Rune David som greide å kvalifisere seg til Lakeside. WM sendes på TV og starter Lørdag 5 Januar og varer til søndag 13 januar 2013.

    Svar

Legg til kommentar

BILDER FRA INSTAGRAM MED #TORVIKBUKT


DET SISTE FRA FACEBOOK