Search

Status Torvikbukt Båtforening pr 27.juni 2016

Created 7 years 91 days ago
by Daniel Kvalvik

pluss minus pluss: 1 minus: 1

  • Currently 0,00/5 Stars.


Categories Framside - nyheter Småbåthavn
Views: 4994
Print

Litt før klokken 5 på morgenen 27.juni dro «slepebåt» fører Jan Karsten Schølberg og Leif Gjertsen til Kristiansund for å ta i mot den nye flytebrygga som skal erstatte den gamle C brygga. Slepet tok ca 3 timer. De ankom Torvikbukt ca kl 9. Kaffen var klar da de kom.


Håvard og Marvin Jostein var klar for å ta imot brygga.  Slepet gikk med båten til Leif inn i havna. Så no er det klart for mere dugnad med å få på plass, ankre opp den nye og ta bort den gamle. Nye utliggere skal også monteres.  Deler av den gamle C brygga skal legges i enden av moloen for å dempe sjøen mot gjestebrygga. 


Blomsterbåten har også blitt pusset opp og smurt. Den ser flott ut der den ligger, med den første blomsterkassen ombord. Her har flere vært involverte i dugnad. Drude og Torgunn har vært pådrivere for prosjektet med god hjelp.
Status når det gjelder båtplasser er at vi omsatt den siste ledige plassen lørdag 24.juni. Vi har også løst inn en båtplass, som ble omsatt med det samme.  Det er mulig vi kan få til en eller to nye plasser på den nye C brygga.

Ellers har det vært en del dugnadsaktiviteter i forbindelse med støping/ sikring av landfeste til C brygga og grunnmur til forlengese av klubbhuset (lager-rom). Men her skal et nytt tilbygg på plass, så behovet for dugnads snekkere er tilstede.
Har noen av medlemmene tid til å stille på dugnad så ta kontakt med dugnadssjefen Jan Karsten. Eller stikke innom på søndagskaffen. 

Så får dere alle ha en fin båtsommer. 
Torvikbukt Båtforening
Marvin Jostein Yttervik         


No Comments


BILDER FRA INSTAGRAM MED #TORVIKBUKT