Search

Status Torvikbukt Båtforening pr 17.april 2016

Created 7 years 161 days ago
by Daniel Kvalvik

pluss minus pluss: 2 minus: 0

  • Currently 0,00/5 Stars.


Categories Framside - nyheter Småbåthavn
Views: 5180
Print

Da er årsmøte overstått. Canadagåsa har kommet på klubbhustaket så no er våren kommet, sjølv om snøen fortsatt ligger nesten ned til Orsetsetera.

I år har vi lagt lista høgt. Vi håper å få skiftet ut den innerst brygga (C-brygga), som vil ankomme i løpet av juni / juli. Så da blir det nokre hektiske dager med å få den på plass.  Utligger med gangbane blir skiftet ut, mens utligger med blåse blir den samme. Totallengden på brygga blir eit par meter lengre. Men den blir «ei» sammenhengende brygge, så vi får utnyttet plassane bedre. Så legger opp til 2 nye båtplass på 8 meter ytterst.

I tillegg har vi også besluttet å bygge på klubbhuset oppover mot vegen, slik at vi får sårt tiltenkt lager plass ( ca 10m2) og uteplass med overbygg (ca 10m2) Søknad og tegninger er godkjent.

Blomsterbåten ankom i dag. Så i løpet av nær framtid vil båten bli pyntet opp med blomster. Båten vil bli plassert mellom klubbhuset og nedgangen / landgangen til gjestebrygga.

160417_blomterbaaten_1600.jpg

I fjor var vi litt plaget med at det var badegjester på gjestebrygga. Både vaksne og barn. Nokon burde fått seg briller slik at dei kan sjå at det er satt opp opptil fleire skilt med forbud mot bading og fisking. Håper at velforeningen/bygdalaget legger til rette for ei bedre løsning for badegjestene våre for det ser ut til å være veldig populært å hoppe fra gjestebrygga. Vi har snakket om å bøtlegge dei som bryter forbudet, men det vil vel være litt drastisk. Dette i forhold til sikkerheten både for badene og båtgjester.

Vi gjør vi også oppmerksom på at det er forbudt å bruke opptrekket når vi har badegjester på badestranda. Ellers så kan alle ikkje medlemmer leie den for 50kr pr gang, 100kr tur/retur. (For båtforeningens medlemmer er det gratis.)

På gjestbrygga har vi allerede hatt gjester. Vi håper den blir like populær i år som  tidligere år. Vi har også i år framleie for dei som ønsker båtplass for litt lengre periode. Den er basert på måneds leie. Satsane ligger også inne på heimesiden. Samme prisen som i 2015 både for gjeste brygga og framleie.

Når det gjelder styre i båtforeningen, så blei det gjenvalg på alle dei som var på valg. Dei sa seg villige til å være med ein periode til.

 

Så får dere alle ha ein fin vår og sommer!

Torvikbukt Båtforening

Marvin Jostein Yttervik

 

Styret: 
Marvin Jostein Yttervik (formann) 951 27 094
Bjørn Holten 909 52 785 
Jan Egil Sletnes 913 35 507
Jan Karsten Schjølberg 950 34 988

 

Satser og priser 2016 (pdf)

No Comments


BILDER FRA INSTAGRAM MED #TORVIKBUKT