fredag 09. oktober 2015

Archive: september 2011
 Velkommen til veldedighetskonsert!(28.09.11) Hans Orset fyller 50 år 27.november, og det ønsker han å feire på en kreativ måte.

Hans inviterer alle til veldedighetskonsert/julekonsert i Øre kirke lørdag 3.desember kl.18:00 med selveste Thomas Brøndbo.

På ønskelista til 50-årsdagen står det: 1000 varme strikkeluer. Søndagskolelæreren forklarer at grunnen til dette tallet er at det finnes 1000 søndagskolebarn på Nordmøre. Han ønsker ingen ting annet til bursdagen sin.

Konserten i Øre kirke er en kombinert julekonsert, veldedighetskonsert og bursdagsselskap, åpent for alle. Thomas Brøndbo sammen med et band fra Høgtun Folkehøgskole skal underholde med fin musikk og inngangsbilletten på 200 kr går til et veldedig formål. Disse pengene skal deles mellom Romania-prosjektet til søndagsskolen og barnehjemmet i Kenya som er Høgtun sitt prosjekt. 

Det blir kakefest på Høgtun etter konserten med presentasjon av prosjektene ved Misjon Uten Grenser og Høgtun.
... [Les mer...]


Bilder fra Instagram med #torvikbukt:


 Velkommen til Torvikbukt Rundt!(18.09.11) 80-årsjubilanten Torvikbukt IL ønsker velkommen til den 39.utgaven av Torvikbukt Rundt lørdag 8.oktober.
Last ned innbydelse her >> (pdf)... [Les mer...] Se bilder fra Barnas Sykkelfestival(13.09.11) Gjemnes Sykkelklubb arrangerte Barnas Sykkelfestival for tredje året på rad i helga. Se bilder fra Barnas Sykkelfestival her >>
Les mer på Gjemnes Sykkelklubb sin hjemmeside her >>
... [Les mer...] 8.utgave av Torvikbukt 6 topper(05.09.11) Totalt 253 deltok under Torvikbukt 6 topper første lørdag i september, hvorav hele 95 personer gikk alle 6 toppene. Torvikbukt Fjellhauselag er strålende fornøyd med den 8.utgaven av fjellfestivalen hvor hensikten er at turen skal passe for alle. Størsteparten velger turklassen, her velger man selv hvor mange topper man vil gå i eget tempo. Mens noen ville utfordre seg selv i konkurranseklassen, der måtte alle toppene bestiges i rekkefølgen Holtafjellet, Storlimana, Nebba, Røtå, Reinsfjellet og Nøssa. En total stigning på 1900 høydemeter og 21,8 km langt. En skikkelig kraftprøve!

Det ble et flott turvær, overskyet men perfekt temperatur over 15 grader og vindstille. Idar Remmereit fra Torvikbukt gikk alle 6 toppene sammen med sønnen Håvard (10) og hunden Lucky på 2 år og 2 mnd. Hunden har deltatt 3 år, det første året fikk han hjelp av Idar da han ble båret i bæremeis. I år var det Idar sin tur å få hjelp av hunden til å bestige alle 6 toppene. Alle 3 storkoste seg i fjellet.

Johan Fredriksen Orset 7 år fra Torvikbukt var dagens yngste som gikk alle 6 toppene. - Han holdt motivasjonen oppe hele vegen og det var aldri et tema at han skulle gi seg før alle toppene var besteget, sier mor Siri Ask Fredriksen etter å ha kommet i mål. Sterkt av unggutten!

Hannelore Otwiaska fra Hoem var også en av de 95 som gikk alle 6 toppene. – Utrolig flott natur her i Gjemnes sier hun strålende fornøyd når vi møter henne på veg ned fra 3.toppen.

I konkurranseklassen stilte 25 personer på startstreken, og her imponerte Knut Inge Orset fra Torvikbukt med 2.plass på tiden 3:15:54. – Jeg er fornøyd med å perse med over 12 minutter fra i fjor, sier en sliten Knut Inge etter målpasseringen. I fjor ble Knut Inge nummer 7. Ingen kunne gjøre noe med den suverene vinneren Ola Hovdenak fra Skåla, han tok en utrolig løyperekord på tiden 2 timer, 31 minutter og 4 sekunder. Dameklassen ble vunnet av Jenny Wissting fra Trondheim på tiden 3:54:02.

Det jobbes nå for å endre dato på arrangementet til neste år for å unngå samme helg som Dyregod-Dagane og Freikollen Opp. Alle er hjertelig velkommen til 9.utgaven av Torvikbukt 6 topper høsten 2012. Dato kommer.

Bilder fra turklassen 3.september 2011 >>
Bilder fra konkurranseklassen 3.september 2011 >>
Last ned resultater fra konkurranseklassen her >>
Se mediaomtale i Tidens Krav >>
Se mediaomtale i Romsdals Budstikke >>

... [Les mer...] Sommerværet i Torvikbukt(02.09.11) Etter en sommer som har vært omtalt som den dårligste på lenge var det behov for å gå gjennom værdata fra vår egen værstasjon i bygda. Stasjonen har nå vært i drift i nesten 3 år og har lagret ulike observasjoner hvert minutt kontinuerlig i denne perioden.
Ser en på nedbør fra juni til og med august har det vært 67 dager med regn av 92 mulige. Nedbørsmengdene har ikke vært store, totalt 284 mm. I 2009 var summen 242 mm og i 2010 266 mm. Selv om det er rekord er det likevel ikke veldig mye mer enn de foregående år.  Det som er spesielt er antall sammenhengende dager uten regn. I 2009 var dette 10 dager, i 2011 var det 13, mens i år har vi kun hatt 4 sammenhengende dager uten regn.Når det gjelder temperatur har vi i år hatt 14 dager over 20 grader i sommermånedene. I fjor var dette tallet 19 og i 2009 hele 27 dager. Den høyeste temperauren kom for sikkerhetsskyld tidlig i mai med 24,4 grader. For de foregående år var makstemperatur 27,3 og 27,5 grader. Gjennomsnittstemperaturen har også vært den laveste registrert med 13,4 mot 13,5 i fjor og 14 i 2009.
Høyeste sjøtemperatur har vært ca 18 grader noen dager i juli og selv med noen uker uten måling er det ingen grunn til å tro at det har vært registrert høyere temperaurer. For de to foregående år har det vært målt ca 20 grader i vannet.Selv om vi ikke har hatt ekstremt dårlig vær i sommer kan man likevel slå fast at værstasjonen aldri har registrert dårligere sommervær i Torvikbukt. Vi kan likevel trøste oss med at store deler av Sør-Norge har hatt det enda verre enn oss.  For spesielt interesserte kan vedlagt pdf studeres for detaljert info.

Knut Inge Orset, 2011
... [Les mer...]
Åpningstider:

Minimize

Joker Torvikbukt
Mandag - fredag 09:00 - 21:00
Lørdag 09:00 - 20:00

Været i Torvikbukt

Webkamera:

Minimize

Været på mobil

Minimize

Stikkord:RSS-feed:

Minimize

 


(C)   -  produsert og publisert med ROW fra Ramvik.no

(C)